Витоша 100км на живо в Интернет с помощта на Еволинк | Live events presented by Evolink.CDN | Mobile

За първи път от създаването си планинския супер маратон „Обиколка на Витоша – 100км” ще се излъчва на живо в Интернет. Видео излъчването се финансира и реализира от Еволинк АД, чрез стрийминг платформата Evolink.CDN. В 6:00 ч. на 14-ти юни стартира кол... [Mobile]

Mobile, за, първи, път, от, създаването, си, планинския, супер, маратон, „обиколка, на, витоша, –, 100км”, ще, се, излъчва, на, живо, в, интернет, видео, излъчването, се, финансира, и, реализира, от, еволинк, ад, чрез, стрийминг, платформата, evolink, cdn, в, 600, ч, на, 14-ти, юни, стартира, кол

Витоша 100км на живо в Интернет с помощта на Еволинк

Published by: Svetoslav Hristov
13/06/2014 14:45:19

За първи път от създаването си планинския супер маратон „Обиколка на Витоша – 100км” ще се излъчва на живо в Интернет. Видео излъчването се финансира и реализира от Еволинк АД, чрез стрийминг платформата Evolink.CDN.


В 6:00 ч. на 14-ти юни стартира колоездачната обиколка на Витоша, а в 00:00 ч. на 15-ти юни е стартът на бързоходците по същото трасе.
Операторски екип ще отразява на живо най-интересното от старт/финалната линия на състезанието, а допълнително ще бъдат активни няколко стационарни камери на ключови места по трасето.


Ние желаем да подкрепим мероприятие, за което нашият екип особено се вълнува. В събитието, освен техническият екип, отговорен  за излъчването, ще участват и колеги, които ще се състезават наравно с останалите. Благодарим на  организаторите  на Обиколка на Витоша – 100км за доверието и за съдействието, което ни оказват, за да можем да излъчим на живо това интригуващо състезание. Пожелаваме успех на всички участници!


Планинският супер маратон „Обиколка на Витоша – 100км” ще се излъчва на www.cdn.bg/vitosha100/

Повече информация за събитието - www.vitosha100km.bg


Comments