Витоша 100км на живо в Интернет с помощта на Еволинк | Live events presented by Evolink.CDN

За първи път от създаването си планинския супер маратон „Обиколка на Витоша – 100км” ще се излъчва на живо в Интернет. Видео излъчването се финансира и реализира от Еволинк АД, чрез стрийминг платформата Evolink.CDN. В 6:00 ч. на 14-ти юни стартира кол...

за, първи, път, от, създаването, си, планинския, супер, маратон, „обиколка, на, витоша, –, 100км”, ще, се, излъчва, на, живо, в, интернет, видео, излъчването, се, финансира, и, реализира, от, еволинк, ад, чрез, стрийминг, платформата, evolink, cdn, в, 600, ч, на, 14-ти, юни, стартира, кол

Витоша 100км на живо в Интернет с помощта на Еволинк

Published by: Svetoslav Hristov
13/06/2014 14:45:19

За първи път от създаването си планинския супер маратон „Обиколка на Витоша – 100км” ще се излъчва на живо в Интернет. Видео излъчването се финансира и реализира от Еволинк АД, чрез стрийминг платформата Evolink.CDN.


В 6:00 ч. на 14-ти юни стартира колоездачната обиколка на Витоша, а в 00:00 ч. на 15-ти юни е стартът на бързоходците по същото трасе.
Операторски екип ще отразява на живо най-интересното от старт/финалната линия на състезанието, а допълнително ще бъдат активни няколко стационарни камери на ключови места по трасето.


Ние желаем да подкрепим мероприятие, за което нашият екип особено се вълнува. В събитието, освен техническият екип, отговорен  за излъчването, ще участват и колеги, които ще се състезават наравно с останалите. Благодарим на  организаторите  на Обиколка на Витоша – 100км за доверието и за съдействието, което ни оказват, за да можем да излъчим на живо това интригуващо състезание. Пожелаваме успех на всички участници!


Планинският супер маратон „Обиколка на Витоша – 100км” ще се излъчва на www.cdn.bg/vitosha100/

Повече информация за събитието - www.vitosha100km.bg


Comments